Πώς αξιοποίησε Ρουμάνος τουριστικός πράκτορας την εθνική μας εορτή...

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο μέσος καταναλωτής εκτίθεται σε μερικές εκατοντάδες μηνύματα σε καθημερινή βάση (κάποιοι μιλούν και για 3.000 μηνύματα). Όπως γίνεται αντιληπτό, για να ξεχωρίσει από το σωρό ένα διαφημιστικό μήνυμα και να περαστεί στο σκληρό δίσκο του δέκτη, θα πρέπει να είναι ευρηματικό  και διαφορετικό από τα άλλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο δέκτης θα κοντοσταθεί και θα το προσέξει.

Όπως ακριβώς έκανε χθες ένας μεγάλος τουριστικός πράκτορας της Ρουμανίας, ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο την Εθνική μας Γιορτή. Στην πρόσοψη λοιπόν του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου, στο κέντρο του Βουκουρεστίου, η Hello Holidays, με προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και με έμφαση στον οδικό τουρισμό, τίμησε την Ελλάδα και την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου!

«Η Εθνική Γιορτή της Ελλάδας. Εδώ και 16 χρόνια λέμε hello στις διακοπές σου στην Ελλάδα. Εδώ και 16 χρόνια αγαπάμε Ελλάδα», ήταν το μήνυμα (credits to Labrina Kelesidou).

Υ.Γ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους Ρουμάνους, έναν λαό ανέκαθεν φιλικό προς τη χώρα μας (και με πολλά κοινά χαρακτηριστικά), η πρώτη επιλογή για διακοπές δεν είναι άλλη από την Ελλάδα. 


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia