KitKat δημητριακά...

Οι λάτρεις της KitKat μπορούν, τουλάχιστον στην Βρετανία, να την καταναλώνουν για πρωινό με τη μορφή ενός νέου δημητριακού.

Τα KitKat Cereal έφθασαν πριν λίγο καιρό στα βρετανικά σούπερ μάρκετ, με την Nestle να υπόσχεται ότι "διατηρούν την ουσία" της δημοφιλούς σοκολάτας. Τα τετράγωνα δημητριακά έχουν γεύση σοκολάτας και γκοφρέτας και είναι "βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους πιστούς οπαδούς του KitKat", δήλωσε ο γίγαντας τροφίμων.


Τα δημητριακά περιέχουν 7,4 γραμμάρια ζάχαρης ανά μερίδα 30 γραμμαρίων - ή 8% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ενός ενήλικα.

Η Sarah Fordy, επικεφαλής μάρκετινγκ της Cereal Partners UK & Ireland, η οποία παρασκευάζει τα δημητριακά Nestle, δήλωσε: "Τα δημητριακά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δημητριακά της Nestle: Αυτά τα συναρπαστικά νέα δημητριακά προσφέρουν μια υπέροχη γεύση KitKat και έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τους καταναλωτές που αναζητούν μια περιστασιακή επιλογή πρωινού, η οποία μπορεί να απολαμβάνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής".

Διαβάστε ακόμα: Οταν η Kit Kat μοίρασε 6.500 σοκολάτες...

Μολονότι οι πωλήσεις της KitKat παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις, η Nestle αποκάλυψε ότι τα καθαρά κέρδη της μειώθηκαν κατά 45%, κυρίως λόγω των πληθωριστικών πιέσεων, που την ανάγκασαν να αυξήσει τις τιμές κατά περίπου 8%. 

Η εταιρεία με έδρα την Ελβετία, δήλωσε ότι τα καθαρά κέρδη της μειώθηκαν στα 9,3 δισ. ελβετικά φράγκα το 2022, από 16,9 δισ. το 2021.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia