Η Heinz βρήκε τον άνδρα που επέζησε τρώγοντας ketchup

Η Heinz αναζήτησε πριν λίγες μέρες έναν άνδρα από την Καραϊβική που επιβίωσε 24 ημέρες σε ένα ιστιοφόρο στη θάλασσα τρώγοντας ketchup. 

Με ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε από τους ακολούθους της να την βοηθήσουν να εντοπίσει τον 47χρονο Elvis Francois, ο οποίος τον Ιανουάριο μονοπώλησε τα διεθνή μέσα με την ιστορία επιβίωσης που μοιράστηκε. Η αμερικάνικη εταιρεία θέλει να τον ανταμείψει βοηθώντας τον να αγοράσει ένα καινούργιο σκάφος.  

«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να βρούμε έναν καταπληκτικό άνδρα με μια καταπληκτική ιστορία. Μπορεί να θυμάστε τον Elvis Francois, τον γενναίο ναυτικό που επέζησε μόνο με κέτσαπ και μπαχαρικά ενώ περιπλανιόταν στη θάλασσα για 24 ημέρες. Λοιπόν, η Heinz θέλει να γιορτάσει την ασφαλή επιστροφή του στην πατρίδα του και να τον βοηθήσει να αγοράσει ένα νέο σκάφος… αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε. Έτσι, αφήνουμε αυτό το μήνυμα εδώ, γιατί αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει να τον βρούμε, αυτός είστε εσείς. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε μπορεί να μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή μαζί του, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα» γράφει η Heinz. 

O άνδρας από το νησί Dominica της Καραϊβικής, είχε αφηγηθεί ότι έκανε επισκευές στο ιστιοφόρο του, όταν χωρίς να το προσέξει, παρασύρθηκε από τα ρεύματα και βρέθηκε στα βαθιά χωρίς ασύρματο. Επέζησε για 24 ημέρες τρώγοντας κέτσαπ, σκόνη σκόρδου και κύβους Maggi, που τα ανακάτεψε με λίγο νερό. Τελικά εντοπίστηκε από ένα αεροπλάνο και διασώθηκε στη θάλασσα ανοικτά της Κολομβίας, σύμφωνα με το λιμενικό της χώρας. 

Το θέμα πήρε διαστάσεις -ακριβώς ό,τι ήθελε και το τμήμα μάρκετινγκ της Heinz, που κατάφερε και δημιούργησε εκ του μηδενός μια ενδιαφέρουσα ανθρώπινη ιστορία (storytelling) και τελικά ο 47χρονος άνδρας εντοπίστηκε στο νησί του.  


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia