Οταν χρεώνεις 7 ευρώ τη μέρα για το κλιματιστικό...

Η ζήτηση για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις έχει χτυπήσει κόκκινο, με τη χώρα μας μάλιστα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. 

Και η προσφορά όμως έχει εκτιναχθεί στα ύψη, με πολλούς οικοδεσπότες, που μύρισαν εύκολο χρήμα, να μπαίνουν άρον άρον και αυτοί στο παιχνίδι. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης (βλ. φωτό).

Ο Γιάννης λοιπόν χρεώνει, ελέω ενεργειακής κρίσης, 7 ευρώ τη μέρα για τη χρήση του κλιματιστικού. Την ίδια στιγμή έχει ξεχάσει να αναφέρει στην καταχώρισή του αυτή την έξτρα χρέωση, αγνοώντας μια βασική αρχή του μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης: transparency (διαφάνεια).

Λένε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, κάτι με το οποίο συντάσσομαι απόλυτα. Οι οδηγίες που συνέταξε ο Γιάννης "γράφτηκαν στο πόδι". Δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να ελέγξει για ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη. Αποτέλεσμα: το google translate τον τιμώρησε… 

Αν μη τι άλλο, η «αστοχία» του Γιάννη συνιστά ένδειξη ερασιτεχνισμού. Πολλοί είναι αυτοί που, βασιζόμενοι σε τέτοιες ενδείξεις, αμφισβητούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Μπορεί οι συγκυρίες να ευνόησαν τον Γιάννη (και τον κάθε Γιάννη), ωστόσο κάποια στιγμή θα γίνει ξεκαθάρισμα στην αγορά. Και τότε το «σκάρτο» θα φύγει… 


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia