Το καυστικό σχόλιο του Γιάννη και η αφωνία του Μουστάκα...

Η είδηση έγινε viral καθώς προερχόταν από τον καλύτερο μπασκετμπολίστα του κόσμου, ο οποίος, μολονότι είναι ζάπλουτος, ενοχλήθηκε από τις υψηλές τιμές των παιχνιδιών στην Ελλάδα (πόσω μάλλον αν συγκριθούν με τις αντίστοιχες τιμές στην Αμερική, όπου συν τοις άλλοις οι μισθοί είναι… πολλαπλάσιοι) και δη στον Μουστάκα.


Το tweet που έγραψε στα ελληνικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προκαλώντας μάλιστα σύγχυση στους Αμερικάνους που αναζητούσαν μεταφραστή, έγραφε:

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας... Κύριε "Μουστάκα" show some mercy». 


Δεν έχει σημασία αν ο Greek Freak έχει δίκιο ή όχι (το δίλλημα είναι μάλλον ρητορικό), αλλά αυτό που έχει σημασία, και το οποίο ομολογώ μου έκανε εντύπωση, είναι η… αφωνία του Μουστάκα!!

Όταν ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο κάνουν ένα σχόλιο για την επιχείρησή σου, τότε θα πρέπει να απαντήσεις (σ.σ. κανονικά θα πρέπει να απαντάς σε κάθε σχόλιο). Πρέπει να απαντήσεις (τώρα, βασικά εχθές, που όλα τα μάτια είναι πάνω σου) όχι μόνο για να δείξεις ότι νοιάζεσαι, αλλά και για να πεις τη δική σου εκδοχή, και γιατί όχι, να την χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου (π.χ. τα παιχνίδια μας είναι υψίστης ποιότητας ή πληρώνουμε ‘’δίκαιους’’ μισθούς στους συνεργάτες μας ή η φορολογία είναι στα ύψη).

Διαβάστε ακόμη 8 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ιδρυτή της εταιρείας Μουστάκας

Ομολογώ ότι έψαξα να δω ποια η αντίδραση του Μουστάκα, αλλά εις μάτην. Ακρα του τάφου σιωπή…

Δεν γνωρίζω αν ο Μουστάκας έχει τμήμα που ασχολείται σοβαρά με τα social media (αν και ο λογαριασμός του στο Facebook μετρά 215 χιλ. ακολούθους). Αν έχει, τότε αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου (ναι, κύριοι, τα social media δεν είναι μόνο για να κάνεις αναρτήσεις και να προβάλεις την πραμάτειά σου, αλλά και για να αλληλοεπιδράσεις με το κοινό). Αν δεν έχει τμήμα, τότε να τον ενημερώσουμε ότι είναι 2022!!! 

Διαβάστε ακόμη Ποτέ πια Jumbo!


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia