Εστιατόριο κλείνει εξαιτίας ''των αγενών και αλαζόνων τουριστών''

Ένα εστιατόριο στο Michigan έκλεισε τις πόρτες του κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους εξαιτίας των "αγενών" και "αλαζόνων" τουριστών, για τους οποίους η διευθύντρια είπε ότι κακομεταχειρίζονταν το προσωπικό.

Η Larah Moore, η διευθύντρια του East Park Tavern στο Charlevoix του Michigan. λέει ότι δεν μπορούσε να καθίσει άπραγη ενώ το προσωπικό της κακομεταχειριζόταν από τους "fudgies" (όπως αποκαλούν οι ντόπιοι του Michigan τους τουρίστες), οπότε πήρε μια τολμηρή απόφαση.

"Είχα κατέβει από τον τρίτο όροφο στην κύρια τραπεζαρία μας και ένας από τους σερβιτόρους μου είχε καταρρεύσει. Έκλαιγε", δήλωσε η Moore. "Και πήρα τον διευθυντή της κουζίνας μου στο πλάι και αποφασίσαμε και οι δύο ότι φτάνει πια".

Κάθε καλοκαίρι, η πόλη φιλοξενεί το Venetian Festival, το οποίο διαρκεί οκτώ ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων το προσωπικό του εστιατορίου τραβάει τα πάνδεινα.. 

Αφού η Moore μίλησε με το προσωπικό της στις 23 Ιουλίου, αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί νωρίτερα.

«Λόγω της κακομεταχείρισης των σερβιτόρων μας, η κουζίνα μας είναι κλειστή», γράφει η πινακίδα που κρέμασε η Moore< την οποία και μοιράστηκε στο Facebook. Το μήνυμά της έγινε viral, με τη σχετική αναζήτηση να βγάζει πάνω από 14 εκατ. αποτελέσματα...

"Είμαι απίστευτα απογοητευμένη και ντροπιασμένη από τους Fudgies που έχουμε φέτος", έγραψε. "Το προσωπικό μου έφαγε ξύλο όλη την εβδομάδα. Χθες το βράδυ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πάρα πολλά αγενή σχόλια. Πάρα πολλά αλαζονικά άτομα που συμπεριφέρονται σαν να μπορούν να μας πετάξουν λεφτά για να κάνουν το δικό τους. Πάρα πολλοί υπερόπτες ηλίθιοι".

Η Moore συνέχισε: "Κανείς δεν μπορεί να φέρεται στο προσωπικό μου σαν σκουπίδι. Είναι τα απόλυτα λαμπερά αστέρια στη ζωή μου και αγαπώ και εκτιμώ απεριόριστα τους λίγους από αυτούς που είμαι αρκετά τυχερή να έχω".

Και πρόσθεσε: "Είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξαιρετικό φαγητό, ποτά και την ποιότητα του χρόνου που περνάτε μαζί μας. Δεν είμαστε εδώ για να μας κακοποιήσουν (WE ARE NOT HERE TO BE ABUSED). Δεν θα το ανεχτούμε πια αυτό".

Διαβάστε ακόμα: Day of kindness. Εστιατόριο κλείνει για να προστατέψει το προσωπικό από αγενείς πελάτες...

Μολονότι ορισμένοι κατηγόρησαν τη Moore και τους υπαλλήλους της ότι είναι τεμπέληδες, τα περισσότερα σχόλια ήταν υποστηρικτικά, με πολλούς να μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες. "Είχαμε και εμείς μια πολύ δύσκολη τουριστική περίοδο εδώ", απάντησε ένας χρήστης του Facebook στην ανάρτησή του. "Οι άνθρωποι ήταν απλώς μια εντελώς διαφορετική ράτσα φέτος! Είναι τρελό".

Ένας άλλος εργαζόμενος σε εστιατόριο πρόσθεσε: "Οι άνθρωποι είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Είναι σαν όλοι να έχουν χάσει όλους τους τρόπους και την αξιοπρέπεια τους".


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia