''Μόλις έσωσες μια ζωή''. Πώς μία TikToker έσωσε έναν barista των Starbucks

Ένας barista των Starbucks βρέθηκε προ μεγάλης έκπληξης, που ίσως του αλλάξει τη ζωή, χάρη σε έναν ευγενικό πελάτη που έσπευσε να τον βοηθήσει.

Ένας χρήστης του TikTok έφερε τα πάνω-κάτω τη ζωή ενός barista των Starbucks σε ένα βίντεο του TikTok που έχει γίνει viral, ρίχνοντας φως στους αγώνες για την ψυχική υγεία και τη δύναμη του να λέει κανείς την ιστορία του.

Η TikToker Charlie Rocket δημοσίευσε ένα βίντεο όπου αυτή και η φίλη της περνούν από ένα drive-thru του Starbucks και ρωτούν τον barista, που ονομάζεται Manny, ποιο είναι το όνειρο της ζωής του.

Εκείνος λέει στα κορίτσια ότι θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα κοστίσει περίπου 1.000 δολάρια. Ο Manny εκμυστηρεύεται επίσης ότι παλεύει με την κατάθλιψη. Τότε η οδηγός του λέει ότι μπορεί να "σε ξαναδούμε." Τα δύο κορίτσια πηγαίνουν και αγοράζουν λουλούδια και ένα αυτοκινητάκι στο οποίο μέσα κρύβουν 1.000 δολάρια, πριν επιστρέψουν στο Starbucks για να επισκεφτούν ξανά τον barista και να του κάνουν την έκπληξη της ζωής του.

"Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ λουλούδια", λέει ο Manny συγκινημένος πριν ανοίξει το κουτί με τα χρήματα και αμέσως ξεσπάσει σε κλάματα. "Σήμερα είχα σκέψεις αυτοκτονίας και δεν είχα όρεξη να ξυπνήσω". "Είσαι τόσο αγαπητός", του λέει η μία κοπέλα. "Το φως θα λάμψει ξανά στο πρόσωπό σου".

Το συγκινητικό βίντεο απέσπασε πάνω από 8,1 εκατομμύρια likes, 100.000 σχόλια και 88.000 κοινοποιήσεις. Οι χρήστες στα σχόλια εντυπωσιάστηκαν από την ειλικρίνεια του Manny και την καλοσύνη της κοπέλας.

"Μόλις έσωσες μια ζωή", έγραψε ένας TikToker. "Η καλοσύνη είναι το κλειδί, παιδιά". "Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή", είπε ένας άλλος. "Να είναι ευλογημένος". ''Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν χρειάζεται ποτέ να φέρεστε σαν Karen σε έναν υπάλληλο. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνούν. Ο τρόπος που τους φέρεστε έχει σημασία'', ήταν το εύστοχο σχόλιο άλλου χρήστη.

Εκατοντάδες χρήστες έγραψαν ότι "συγκινήθηκαν μέχρι δακρύων" και "έκλαιγαν", ωθώντας άλλους να μοιραστούν τους αγώνες τους με την ψυχική υγεία και να δείξουν την υποστήριξή τους στον Manny.

Ο λογαριασμός TikTok δημοσίευσε επίσης έναν σύνδεσμο για έναν έρανο για να βοηθήσει τον Manny με ένα νέο αυτοκίνητο.

"Ο Manny, αν και ανήλικος, αντιμετωπίζει μια μάχη με την κατάθλιψη και το άγχος. Παίρνει καθημερινά το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά, επειδή δεν έχει τα οικονομικά μέσα για να αγοράσει αυτοκίνητο", αναφέρει η σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων. "Ξεκινήσαμε τις δωρεές δίνοντάς του 1.000 δολάρια, αλλά για να αποκτήσει ένα καλό αυτοκίνητο βάλαμε στόχο να του συγκεντρώσουμε 10.000 δολάρια". Ο στόχος της σελίδας είχε οριστεί στα 15.000 δολάρια, όμως μέχρι αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας, είχε ξεπεράσει αυτόν τον στόχο συγκεντρώνοντας πάνω από 28.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμη Το ιδιαίτερο μήνυμα barista των Starbucks πάνω στο χάρτινο ποτήρι...


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia