Το ιδιαίτερο μήνυμα μιας ολλανδικής φάρμας τουλίπας...


Κάθε χρόνο, ορδές τουριστών καταφθάνουν στην Ολλανδία για να περιηγηθούν στις φάρμες όπου ανθίζουν οι τουλίπες, αλλά και για να αγοράσουν, από την μεγαλύτερη αγορά λουλουδιών στον κόσμο, κάθε Απρίλιο, τουλίπες.

Φέτος, βέβαια, ελέω κορωνοϊού, η αγορά τουλίπας (η οποία πέρυσι επλήγη από διάφορα δημοσιεύματα), που διαρκεί έναν μήνα, δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να βυθίσει στην θλίψη τους χιλιάδες παραγωγούς των φημισμένων λουλουδιών (που αναγκάστηκαν να καταστρέψουν 7 εκατ. τουλίπες, μια απώλεια που μεταφράζεται σε 23 εκατ. ευρώ), αλλά και τους τουρίστες (περίπου 1,5 εκατ. καταφθάνει κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της περίφημης Εκθεσης).
Μία από αυτές τις φάρμες επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλους αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία φέτος να προμηθευτούν τις τουλίπες.
see-you-next-year

Η φράση «See You Next Year» γράφτηκε πάνω στα λουλούδια, διανθισμένη με μια καρδιά. Όπως έγραψαν στο Facebook οι ιδιοκτήτες της εν λόγω φάρμας: «Ευελπιστούμε αυτό το μήνυμα να σας έφτιαξε λιγάκι τη μέρα σας. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά του χρόνου. Με αγάπη».

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia