Κορονοϊός-Swingers σημειώσατε 1


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κορονοϊός έχει ήδη πλήξει τον τουρισμό και οι swingers δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.
Το ετήσιο ραντεβού των swingers (πρόκειται για την πρακτική της ανταλλαγής συντρόφων – έλκει την καταγωγή του από την σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του ’60), που θα διαρκούσε έξι μέρες, σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης, τον Μάιο, ακυρώθηκε καθώς οι 400-500 swingers αποφάσισαν, ελέω κορονοϊού, να μην ταξιδέψουν.

Ποιοι είναι οι swingers
Το κίνημα των swingers ξεκίνησε από την Αμερική και αργότερα εξαπλώθηκε σε ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, όπως Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Σουηδία και Γαλλία – εσχάτως, πριν πέντε χρόνια, έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα. Οι υποστηρικτές του διατείνονται ότι η ανταλλαγή συντρόφων αναζωογονεί τη σχέση και αναβαθμίζει την κορεσμένη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
Το εν λόγω ταξίδι είχε διοργανωθεί από ολλανδικό πρακτορείο, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers. Oι συμμετέχοντες προέρχονται από Αμερική, Καναδά, Χονγκ Κονγκ, Ρωσία, αλλά και όλη την Ευρώπη. Το all inclusive πακέτο κόστιζε 350 ευρώ τη μέρα και συμπεριλάμβανε τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά.
Σε αυτό το εξαήμερο, οι swingers θα οργάνωναν θεματικές βραδιές και πάρτι, θα ντύνονταν όπως επιθυμούσαν, θα κυκλοφορούσαν στους χώρους του ξενοδοχείου όπως τους γέννησε η μαμά τους, ενώ θα συμμετείχαν σε σεξουαλικά παιχνίδια με λίγους ή πολλούς παρτενέρ.
Πρόκειται για μία αγορά (υπολογίζεται στα 50 εκατ. παγκοσμίως, ηλικίας 40-60, με ανώτερο εισόδημα και μορφωτικό επίπεδο) που, πάνω από όλα, αποζητά την απόλυτη ιδιωτικότητα (δεν υπάρχει καμία επαφή με τους έξω) και την πλήρη εχεμύθεια. Για το λόγο αυτό, ακόμα και οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να έχουν κινητό τηλέφωνο μαζί τους.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia