Οι τρεις πιο υπερτιμημένοι προορισμοί-αξιοθέατα του 2019...


Το 2019 υπήρχαν ορισμένοι προορισμοί-αξιοθέατα οι οποίοι δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των επισκεπτών, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του TripAdvisor. Οι τρεις πιο υπερτιμημένοι (και οι οποίοι προσέλκυσαν ορδές τουριστών), σύμφωνα με τον έγκυρο insider, προορισμοί είναι οι εξής:

Magheramorne Quarry ("Game of Thrones")
Πολλές από τις τοποθεσίες όπου γυρίστηκε η δημοφιλής σειρά «Game of Thrones» μετατράπηκαν σε τουριστικούς προορισμούς. 
Ενας από αυτούς είναι και το Magheramorne Quarry στη Βόρεια Ιρλανδία, το οποίο εμφανίζεται συχνά στη σειρά με τη μορφή κάστρου. Στην πραγματικότητα, όμως, το κάστρο δεν είναι άλλο από ένα λατομείο σε ένα μικρό χωριό, το οποίο μάλιστα είναι ιδιωτικός χώρος, με την είσοδο να απαγορεύεται στο κοινό.

Eiffel Tower
Παρά τη φήμη του, ο Πύργος του Άιφελ, οι τιμές του οποίου αυξήθηκαν φέτος, έχει πάψει προ πολλού να θεωρείται ένας ρομαντικός προορισμός.  Μετά την μακρά αναμονή, που συχνά δύναται να διαρκέσει αρκετές ώρες, σύμφωνα με πολλούς χρήστες του TripAdvisor, ουκ ολίγες φορές όταν επιτέλους φθάνεις στην κορυφή η θέα παρεμποδίζεται από άλλους παρευρισκόμενους.

Mona Lisa
Αν και η Mona Lisa, o φημισμένος πίνακας του Leonardo Da Vinci, θεωρείται το σημείο κατατεθέν του Μουσείου του Λούβρου, εντούτοις πολλοί κριτικοί τέχνης και επισκέπτες θεωρούν ότι είναι υπερτιμημένη και δεν είναι από τα καλύτερα έργα του διάσημου ζωγράφου.
Οσοι πάντως επιμένουν να τον δουν, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και κατόπιν να χαθούν μέσα στα πλήθη που συρρέουν στο Μουσείο, το οποίο το 2018 προσέλκυσε 10,2 εκατ. επισκέπτες.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia