Καφές από την Jack Daniel's



Θα πίνατε καφέ Jack Daniels; Αν ναι, τότε τα νέα είναι καλά για όλους εσάς που είστε λάτρεις του διάσημου ουίσκυ.


Πριν από ένα χρόνο η Jack Daniels, που αποφάσισε να εμπλουτίσει την προϊοντική της γκάμα (και το brand Jack Daniels) λάνσαρε πειραματικά ένα νέο προϊόν, τον καφέ Jack Daniels Tennessee Whiskey Coffee, σε συνεργασία με την World of Coffee.


Πρόκειται για έναν premium καφέ 100% Arabica, με γεύση από το γνωστό ουίσκι που παράγεται στο παλιό αποστακτήριο του Λίντσμπουργκ, στο Τενεσί, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι κόκκοι είναι εμποτισμένοι με το αυθεντικό ουίσκι jack Daniels Old No. 7 για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο η διαδικασία ψησίματος απομακρύνει κάθε ίχνος αλκοόλ, αφήνοντας μόνο μια βαθιά, απαλή γεύση κανέλας.


Σε πρώτη φάση ο καφές, που συσκευάζεται σε αλουμινένιο κουτί των 250 γραμμαρίων και σε σακουλάκι των 42,5 γραμμαρίων. είναι διαθέσιμος μόνο online αλλά και στο κατάστημα της Jack Daniels στο Λίντσμπουργκ. Αναμένεται, αν οι πωλήσεις κριθούν ικανοποιητικές, να  κυκλοφορήσει ευρέως στις ΗΠΑ, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, ένα και πλέον χρόνο μετά την εισαγωγή του.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia