Η Microsoft δωρίζει κονσόλα Xbox σε έναν 9χρονο...

Στο πνεύμα των ημερών μπήκε η Microsoft δωρίζοντας μια κονσόλα Xbox One S σε ένα 9χρονο αγόρι που επέδειξε μεγαλείο ψυχής.

Πριν λίγες ημέρες, ο μικρός Μίκα Φράι είπε στην γιαγιά του ότι δεν θέλει να του πάρει φέτος τις γιορτές το Xbox των 300 δολαρίων. Αντ’ αυτού, θα έδινε αυτά τα χρήματα για να αγοράσει 30 κουβέρτες των 10 δολαρίων η καθεμία και να τις δωρίσει σε ένα ίδρυμα για άστεγους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένειά του είχε μείνει άστεγη πριν λίγα χρόνια, όταν έχασε το σπίτι της, οπότε και απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο άσυλο.

Ο μικρός δήλωσε μάλιστα ότι δεν μετάνιωσε για την πράξη του και ότι αισθάνθηκε «παρά πολύ ωραία» επειδή βοήθησε εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η εν λόγω ιστορία αναπαράχθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.  Ένα τοπικό κατάστημα της Microsoft ενημερώθηκε για την πράξη αλληλεγγύης του μικρού και ανέλαβε δράση. Αφού προσκάλεσε τον μικρό Μίκα στο κατάστημα, οι υπάλληλοι του δώρισαν ένα Xbox One S, ένα δεύτερο χειριστήριο και μια συλλογή από παιχνίδια.

Η εικόνα του αμήχανου 9χρονου να μπαίνει στο κατάστημα και να χειροκροτείται από όλο το προσωπικό καταγράφηκε από τα περισσότερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia