Αμερικανίδα μηνύει τα Zara επειδή αγόρασε ρούχο "διανθισμένο" με... ποντικό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι μία Αμερικανίδα βρήκε έντρομη ένα ψόφιο τρωκτικό ραμμένο στο στρίφωμα φορέματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 24χρονη Κέιλι Φίζελ αγόρασε δύο φορέματα, που είχαν παραχθεί στην Τουρκία, από κατάστημα της ισπανικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων Zara στο Κονέκτικατ τον Ιούλιο. Μετά από λίγες εβδομάδες φόρεσε το ένα από αυτά για να πάει στη δουλειά της, όταν μία δυσάρεστη οσμή που αναδυόταν από πάνω της την έκανε να… ψαχτεί.

Την ίδια στιγμή αισθάνθηκε κάτι να την ενοχλεί στο μαύρο ρούχο των 40 ευρώ που φορούσε. Η πρώτη της σκέψη, όπως δήλωσε στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον των Zara, ήταν ότι από το στρίφωμα του ρούχου κρέμονταν κλωστές. Τότε, σε κατάσταση σοκ διαπίστωσε ότι κατά μήκος των ραφών ξεπρόβαλε το πόδι ενός ψόφιου ποντικού, με το υπόλοιπο σώμα του να είναι καλυμμένο από το ύφασμα.

Η Φίζελ, όπως ισχυρίζεται, έχοντας «παραλύσει από φόβο» έβγαλε αμέσως το φόρεμα από πάνω της
και φόρεσε ένα άλλο που είχε μαζί της ως αλλαξιά (!). Η ίδια ισχυρίστηκε στη μήνυσή της ότι πέρα από το έντονο συναισθηματικό στρες που υπέστη, εμφάνισε εξανθήματα τα οποία σύμφωνα με τους γιατρούς προήλθαν από «ασθένεια που προκαλείται από τρωκτικά».

Η εταιρεία Zara φέρεται να μην έχει κάνει καμία δήλωση ακόμη, ωστόσο δηλώνει ενήμερη για το περιστατικό, το οποίο και διερευνά. Τόνισε δε πως ο όμιλος καταστημάτων «έχει αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και υγιεινής».  

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia