Αστεία reviews και απαντήσεις...

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο στα Φηρά, δεν έχω φάει ποτέ ώστε να έχω προσωπική άποψη. Ωστόσο η βαθμολογία του στοTripAdvisor κρίνεται ως αρκετά καλή, 4,5 κύκλους. Αδυνατώ όμως να κατανοήσω το ύφος των απαντήσεων της Διεύθυνσης στα αρνητικά σχόλια, τα οποία "στάζουν χολή". 

Η κριτική γράφτηκε πριν από 2 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής
Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο οικογενειακώς. Το περιβάλλον είναι συμπαθητικό, πρόκειται για μια όμορφη ταράτσα που δεν έχει θέα όμως είναι πολύ καλοφτιαγμένη. Το φαγητό ήταν μέτριο: η καρμπονάρα απογοητευτική και τα ραβιόλια μέτρια. Οι σερβιτόροι, με εξαίρεση την ξανθιά κοπέλα που ήταν ευγενέστατη, με ύφος σαράντα καρδιναλίων.
Τέλος διάβασα τις απαντήσεις της Διεύθυνσης στα σχόλια των επισκεπτών και έχασα πάσα ιδέα ... Ας έρθει ο ιδιοκτήτης στην Αθήνα και ας επισκεφθεί τα ιταλικά εστιατόρια που επιβιώνουν παρά την κρίση κυρίως χάρη στην ποιότητα που προσφέρουν ακόμα κι αν είναι κάπως ακριβά για να πάρει μαθήματα.
Η επίσκεψη έγινε τον Αύγουστο 2016
Λιγότερα  
Σας βοήθησε;
 Ευχαριστούμε, ΚΑΤΕΡΙΝΑ Μ
 Αναφορά
Ο/η NINO F, Proprietario του Convivium, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική, πριν από 2 εβδομάδες
We regret that our kind host did not meet the tastes and found the staff in a negative way. Fortunately remains an isolated case, but we could recommend best places than our restaurant, where she can enjoy a good Carbonara drowned in cream and mushrooms, "greek style", but that has nothing to do with the true Italian Carbonara.

Μετάφραση (δεν γνωρίζω για ποιο λόγο η Διεύθυνση απαντάει στα αγγλικά…)

Λυπούμαστε που ο «εξαίρετος» επισκέπτης δεν ικανοποιήθηκε και έκρινε αρνητικά το προσωπικό. Ευτυχώς, η περίπτωσή του είναι μεμονωμένη, ωστόσο μπορούμε να του προτείνουμε διάφορα εστιατόρια που σερβίρουν «γευστική» Καρμπονάρα πνιγμένη στην κρέμα και τα μανιτάρια…
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia