Η αναβίωση ενός μύθου. Η επιστροφή του Greek Lover.

Κάποτε η χώρα μας φημιζόταν για τα 3+1 S (Sea, Sun, Sand + Sex). Οι παλαιότεροι, οι 40άρηδες και άνω, προφανώς θα θυμούνται τι γινόταν στα περισσότερα ελληνικά νησιά, όπου ευδοκιμούσαν τα «καμάκια». Ήταν τότε που η φήμη του Greek lover είχε φθάσει στο απόγειό της, με τις τουρίστριες να συρρέουν στην Ελλάδα για να γνωρίσουν το Έλληνα Άδωνη. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, πολλές τουρίστριες είχαν διαδηλώσει επειδή δεν τις προσέγγιζαν τα «καμάκια».
Ωστόσο, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ελέω Aids, το τέταρτο S άρχισε να μας αφήνει. Μας έμειναν μόνο τα τρία πρώτα S, με τα καμάκια και τους «Έλληνες θεούς» απλώς να εξιστορούν ιστορίες από τα πιο «παραγωγικά» τους χρόνια.
Όμως, επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται, ο «Έλληνας Άδωνης» φαίνεται ότι, χάρη στην τεχνολογία, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Σε πρόσφατη έρευνα της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας Ashleymadison.com (ιστοσελίδα που «ειδικεύεται» στις εξωσυζυγικές παρασπονδίες), με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις, τα ελληνικά νησιά αποτέλεσαν τον Νο1 δημοφιλή προορισμό για τις “άτακτες” παντρεμένες που επιθυμούν να συνάψουν εξωσυζυγική σχέση, χρησιμοποιώντας το Travelling Woman.com.
Κυρίες μέλη της AshleyMadison.com, επέλεξαν την Ελλάδα και από ότι φαίνεται δεν απογοητεύτηκαν. Το Travelling Woman δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες, μέλη της ιστοσελίδας, να επιλέξουν τόπο προορισμού άλλα και να επικοινωνήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 “υποψήφιους” εραστές, στη περιοχή που επισκέπτονται.
Οι κυρίες αυτές, προερχόμενες από κάθε γωνιά του πλανήτη, προτίμησαν τα ελληνικά νησιά –κυρίως Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη και Σπέτσες- για να “αναζητήσουν τον Έλληνα Άδωνη που θα πραγματοποιήσει τις πιο τρελές καλοκαιρινές τους φαντασιώσεις”.
Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας AshleyMadison.com, Noel Biderman, δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει κάποιες ιστορίες μελών, όπως τις περιέγραψαν στο site της εταιρείας.

Sandy, 36 ετών, παντρεμένη χωρίς παιδιά δήλωσε: “Είμαι μέλος της AshleyMadison περίπου 2 χρόνια. Όταν η Ελλάδα προστέθηκε ως προορισμός στον κατάλογο των χωρών της ιστοσελίδας, επιτέλους μπόρεσα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Μέσω του Travelling Woman, έκλεισα ένα πακέτο Spa στη Κρήτη, στην πραγματικότητα όμως το πακέτο λειτουργούσε ως κάλυμμα. Μόλις έφτασα στη Κρήτη αγόρασα το εισιτήριό μου για τη Μύκονο, όπου συναντήθηκα με τον Έλληνα εραστή μου και πέρασα ονειρεμένες διακοπές”.
Debbie, 40 ετών με 2 παιδιά δήλωσε: “Ευχαριστώ την AshleyMadison που έβαλε την Ελλάδα στη λίστα των προορισμών της. Για τα 40α γενέθλια μου αποφασίσαμε με τις φίλες μου να κλείσουμε διακοπές στη Σαντορίνη, άλλα σκοπός μας ήταν να συναντηθούμε με τους Έλληνες εραστές μας, που είχαμε έρθει σε επικοινωνία μέσω του Travelling Woman, και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Αυτή η βδομάδα διακοπών ήταν ένα υπέροχο διάλλειμα στη ζωή μου. Γύρισα σπίτι μου ανανεωμένη, ευτυχισμένη και έτοιμη να αναλάβω τα οικογενειακά μου καθήκοντα. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της AshleyMadison.com, βελτιώνει το γάμο αντί να τον καταστρέψει”.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia