Coca-Cola. Ανοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ευρώπη...

Το πρώτο της κατάστημα εντός Ευρώπης άνοιξε πριν λίγες μέρες η Coca-Cola στο Λονδίνο, στο Covent Garden, στο οποίο θα μπορεί κάποιος, ντόπιος ή τουρίστας, να βιώσει μια extreme αγοραστική εμπειρία και να βρει προϊόντα της αμερικάνικης μάρκας και όχι μόνο. 

Πρόκειται για ένα pop-up κατάστημα (σ.σ. η εταιρεία έχει ανοίξει ήδη τέτοιας φιλοσοφίας καταστήματα στην Αμερική), που θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τον Σεπτέμβριο, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει διάφορα αξεσουάρ (π.χ. θήκες τηλεφώνων και γυαλιά), premium σειρές street style ρούχων, υποδήματα (ένα ζευγάρι της Coca-Cola τιμολογείται στα 240 ευρώ), είδη από ανακυκλωμένο πλαστικό, αλλά και mocktails (απευθείας από το μπουκάλι), με βάση την Coca-Cola.

Στο χώρο, πέρα από τα αναμνηστικά μπουκάλια και ποτήρια, έχει προβλεφθεί και μπαρ, το ‘Beverage Bar’, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί, μέσα από ένα customization μηχάνημα, να σχεδιάσει το δικό του προσωποποιημένο κουτάκι αναψυκτικού. 

Διαβάστε ακόμη New Coke. Οταν η Coca-Cola υπέπεσε στην γκάφα του αιώνα...

Τα δε δοκιμαστήρια παραπέμπουν σε ένα ψυγείο της Coca-Cola, ενώ ανάμεσα στη συλλογή των ρούχων βρίσκονται και αντίγραφα των στολών που φορούσαν οι εμφιαλωτές στα εργοστάσια της εταιρείας, τα οποία προμήθευε, τότε και τώρα, η εταιρεία Lee.

Διαβάστε ακόμη H ιστορία του λογότυπου της Coca-Cola...


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia