British Airways. Μια από τις χειρότερες ιστορίες εξυπηρέτησης...

Μέχρι πού μπορεί να φθάσει ένας δυσαρεστημένος επιβάτης; Για τον επιχειρηματία Hasan Syed, που είδε τη βαλίτσα του πατέρα του να χάνεται σε μια πτήση προς το Παρίσι, το 2013, μια απλή διαμαρτυρία στον υπαίτιο, εν προκειμένω την British Airways, δεν αρκούσε.


Ηθελε εκδίκηση. Σφόδρα ενοχλημένος από την αρχική αδιαφορία-αδράνεια της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, αντί απλώς να παραπονεθεί στα social media της εταιρείας, ανέβασε πληρωμένα tweets συνολικής αξίας 1.000 δολαρίων(!).

Οι πληρωμένες καταχωρίσεις του εντέλει τράβηξαν την προσοχή καθώς τις είδαν 76.000 χρήστες του Twitter σε Βρετανία και Νέα Υόρκη – το tweet εστάλη στοχευμένα στους followers της ΒΑ στο Twitter. Η δε British Airways, έστω και καθυστερημένα, ζήτησε συγγνώμη (κατάφερε μάλιστα να εντοπίσει τη χαμένη βαλίτσα), ενώ η ιστορία του Syed διαμοιράστηκε τόσο στο διαδίκτυο όσο και από παραδοσιακά μέσα, ούσα μία από τις πιο κακές customer service ιστορίες.  

Βέβαια, αρχικά η British Airways επέδειξε μια απίστευτη ολιγωρία, απαντώντας εντέλει στο αρχικό tweet οκτώ ώρες μετά, διατεινόμενη μάλιστα, άνευ αιδούς, ότι το ωράριο λειτουργίας της, προκειμένου κάποιος να απαντήσει σε σχόλια, είναι 9-5…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia