Το καλύτερο αφεντικό για το 2021...

Δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οποιονδήποτε προορισμό ανά τον κόσμο και 10.000 δολάρια στον καθένα!!! Αυτά προσέφερε η 50χρονη ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Spanx, Sara Blakely, με αφορμή την πώληση της επωνυμίας ενδυμάτων και εσωρούχων, που ιδρύθηκε πριν 21 χρόνια, έναντι 1,2 δισ. δολαρίων στην εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Blackstone.


Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η αυτοδημιούργητη και πιο νέα γυναίκα δισεκατομμυριούχος, που ξεκίνησε την καριέρα της πουλώντας μηχανήματα φαξ πόρτα πόρτα, στο προσωπικό της: «Για να γιορτάσω αυτή τη στιγμή, αγόρασα στον καθένα από εσάς δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για οπουδήποτε στον κόσμο».

Το σχετικό βίντεο που την δείχνει αρχικά να περιεργάζεται μια υδρόγειο και να ρωτά το προσωπικό της «γιατί το κάνω αυτό;», έγινε αμέσως viral, με το έκπληκτο προσωπικό να ουρλιάζει, να κλαίει και να αγκαλιάζεται, αδυνατώντας να πιστέψει το απρόσμενο αυτό δώρο.

Για να συμπληρώσει: «Και ξέρετε, εάν πάτε ένα ταξίδι, μπορεί να θέλετε να απολαύσετε ένα ωραίο δείπνο ή να μείνετε σε ένα όμορφο ξενοδοχείο. «Γι’ αυτό, με τα δύο εισιτήρια πρώτης θέσης για οπουδήποτε στον κόσμο, θα λάβει ο καθένας σας από 10.000 δολάρια για να τα ξοδέψετε στο ταξίδι σας».

Οι υπάλληλοί της δήλωσαν πανευτυχείς ότι θα πάνε σε διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο, όπως τα νησιά Bora Bora, σαφάρι στην Νότια Αφρική, Σουηδία, Κροατία και Ανταρκτική.  

Η Sara Blakely, που η ίδια διαψεύστηκε, καθώς είχε κάποτε δηλώσει ότι η Spanx θα φθάσει να είναι μια εταιρεία 20 εκατ. δολαρίων (εντέλει η αξία της αποτιμήθηκε στα 1,2 δισ.), δικαίως χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το καλύτερο αφεντικό του 2021…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia