Πτήσεις χωρίς προορισμό για όσους αναζητούν το έτερον ήμισυ...

Η ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρεία EVA Airways, θα παρουσιάσει μία διαφορετική εκδοχή του «πτήσεις χωρίς προορισμό», καθώς θα απευθυνθεί σε μία συγκεκριμένη αγορά-στόχο: τους εργένηδες, που αναζητούν ταίρι και αγαπούν τα ταξίδια.


Με τίτλο «Fly! Love is in the Air» η εν λόγω εταιρεία θα διοργανώσει πτήσεις χωρίς προορισμό (το αεροπλάνο θα προσγειωθεί από εκεί που απογειώθηκε) για εργένηδες τις μέρες των Χριστουγέννων, της Παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.  

Το πακέτο θα περιλαμβάνει μία τρίωρη πτήση πάνω από την ανατολική ακτογραμμή της Ταϊβάν, αλλά και μία δίωρη ρομαντική εμπειρία στο αεροδρόμιο. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να έχουν εις βάθος συζητήσεις μεταξύ τους, απολαμβάνοντας και γεύμα φτιαγμένο από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Motoke Nakamura.

Οι συμμετέχοντες θα κάθονται ανά ζεύγη, ενώ θα μπορούν να αλλάξουν θέση και να αλληλεπιδράσουν με άλλους. Στο τέλος, θα υπάρχει και η φάση της εξομολόγησης, με τον καθένα να λέει ποιος/ποια του έκανε κλικ.

Κάθε πτήση θα μπορεί να φιλοξενήσει 40 άτομα, 20 άνδρες και 20 γυναίκες, που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου (!) και είναι από την Ταϊβάν. Υπάρχουν και ηλικιακοί περιορισμοί, καθώς οι άνδρες πρέπει να είναι μεταξύ 28 και 38 χρονών και οι γυναίκες 24 με 35 – σύμφωνα με έρευνες της εταιρείας, οι γυναίκες επιθυμούν να γνωρίσουν μεγαλύτερους άντρες.


Το εισιτήριο ανά άτομο είναι περίπου 250 ευρώ, με όλα τα εισιτήρια για την πρώτη πτήση, αυτή ανήμερα των Χριστουγέννων, να έχουν εξαντληθεί μέσα σε μία εβδομάδα – υπάρχουν μάλιστα 400 άτομα στη λίστα αναμονής.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia