Εστιατόριο βρήκε τον τρόπο να γεμίσει και να κρατήσει τις αποστάσεις...


Σεφ στην Ουάσιγκτον είχε μια φαεινή ιδέα, προκειμένου να δείξει ότι το εστιατόριό του, που θα ανοίξει στα τέλη του μήνα, όχι μόνο είναι γεμάτο αλλά και ότι τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών…
little-inn

Ο σεφ Patrick OConnell, που εργάζεται στο πολυτελές Inn at Little Washington (πανδοχείο στη βόρεια Βιρτζίνια, με 23 ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια), το οποίο έχει τρία αστέρια Michelin (το μοναδικό στην πολιτεία του D.C. – ο σεφ φημίζεται για τα εξαιρετικά πάρτι που διοργανώνει και τις υπηρεσίες «θεατρικού τύπου» που παρέχει), έχει σκεφθεί να τοποθετήσει κούκλες στα τραπέζια που θα πρέπει να μείνουν κενά.
«Είχα πάντα ένα θέμα με τις κούκλες αυτές. Ποτέ δεν παραπονιούνται για τίποτα και μπορείς να διασκεδάσεις, ντύνοντάς τες» δήλωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος αισιοδοξεί ότι οι κούκλες αυτές θα προσφέρουν άφθονο γέλιο στους καλεσμένους.
Οι κούκλες αυτές, που θα αναπαριστούν ζευγάρια, θα φορούν ρούχα της δεκαετίας του ’40 (ο σεφ συνεργάζεται με εταιρεία που ράβει στολές για θεατρικές παραστάσεις), ενώ το προσωπικό θα τις σερβίρει επίσης με ψεύτικο κρασί και θα τις ρωτάει «εάν ήταν ευχάριστη η βραδιά στο εστιατόριο».
Με τον τρόπο αυτό, δεν θα μεταφέρει την εικόνα στους παρευρισκόμενους ενός άδειου πολυτελούς εστιατορίου (ο μέσος λογαριασμός ανά πελάτη, χωρίς κρασί, είναι γύρω στα 220 ευρώ), ενώ ταυτόχρονα θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Συν τοις άλλοις, θα εξασφαλίσει την απαραίτητη (και πολυπόθητη) δημοσιότητα, που είναι απαραίτητη για την «επόμενη μέρα»…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia