Άνοιξε ξανά η Disneyland στην Shanghai, με περισσότερο προσωπικό από επισκέπτες


Μετά από τρεισήμισι μήνες, ελέω πανδημίας, το πάρκο της Disneyland στην Shanghai ήταν το πρώτο amusement park του ομίλου που άνοιξε ξανά τις πύλες του στους επισκέπτες.
disneyland-shanghai

Ανοιξε εχθές, 11 Μάιου, η Disneyland στην Shanghai, όμως τίποτα δεν έμοιαζε όπως παλιά. Το συγκεκριμένο πάρκο, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 80.000 επισκέπτες και 12.000 cast members (έτσι ονομάζεται το προσωπικό της Disney), ήταν σχεδόν άδειο, με το προσωπικό να ξεπερνάει κατά πολύ τους επισκέπτες…
Οι επισκέπτες του πάρκου, ντόπιοι στην πλειοψηφία τους αλλά και από γειτονικές επαρχίες, ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα, να θερμομετρηθούν και φυσικά να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Συν τοις άλλοις, έπρεπε να προσέλθουν στην ώρα που είχαν οι ίδιοι ορίσει και ανέγραφε το εισιτήριό τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Εκατοντάδες cast members, ο ένας δίπλα στον άλλον, είχαν στηθεί για να καλωσορίσουν και να χαιρετήσουν στα κινέζικα και τα αγγλικά τους επισκέπτες. Πλέον το give me five (δώσε πέντε) έχει φυσικά καταργηθεί ενώ και οι ίδιοι κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας στην περίπτωση των selfie φωτογραφιών.
Από τα μεγάφωνα ακουγόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα η προτροπή προς τους επισκέπτες να περπατούν και να μην τρέχουν, να φοράνε τις μάσκες αλλά και να κρατούν αποστάσεις – στα rides έχει τοποθετηθεί κίτρινη ταινία που οριοθετεί που πρέπει να στέκεται ο επισκέπτης.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia