Ταξιδιωτικό γραφείο αναζητά Instagrammer για δωρεάν 9ημερες διακοπές στην Ελλάδα


Σας αρέσει να ταξιδεύετε στην Ελλάδα, να τραβάτε φωτογραφίες και να τις ανεβάζετε στο Instagram; Αν λοιπόν έχετε πάθος για τα ταξίδια και τη φωτογραφία και είστε λάτρης της περιπέτειας, τότε τι θα λέγατε για έναν πολυτελή γύρο της χώρας σε 9 μέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 560 ευρώ για τον κόπο σας;
Η ευκαιρία είναι μοναδική και την προσφέρει ένα νεότευκτο γραφείο ταξιδίων, το οποίο άνοιξε τον Αύγουστο (η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 και μέχρι πρότινος ειδικευόταν στα πολυτελή ταξίδια στην Κροατία), και επιθυμεί να «διανθίσει» το λογαριασμό του στο Instagram με «δυνατές» φωτογραφίες. Είναι το «Unforgettable Greece», το οποίο, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, ειδικεύεται σε κρουαζιέρες και περιηγήσεις ανά την Ελλάδα, με έμφαση στις αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες.
Ο νικητής του διαγωνισμού και ένας συνοδός του, θα κερδίσουν, για το 2020, ένα ταξίδι 9 ημερών που περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη. Το γραφείο εξασφαλίζει διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και ατομικές δραστηριότητες όπως βόλτα στην Ακρόπολη, ηλιοβασίλεμα σε ιστιοπλοϊκό στην Σαντορίνη, τουρ στις παραλίες της Μυκόνου με τζιπ και ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής στην Κρήτη.
Εκτός από τα παραπάνω, ο νικητής θα αποκτήσει και ένα κινητό Samsung S10 για να τραβήξει τις φωτογραφίες που θα σαρώσουν το Instagram.

Πηγή: προσαρμογή σε άρθρο του huffpost

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia