Κρεβάτι στην Κρήτη με θέα τα αστέρια κάνει θραύση στην Airbnb



Πρόκειται για το «Summer Bed under the Stars» (καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια), που βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο, 13 χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η περιγραφή της ελληνογερμανίδας ιδιοκτήτριας στην Airbnb: «Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και ‘’ζεστό’’ κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».
Οι κριτικές για το εν λόγω κατάλυμα, 24 συνολικά, είναι διθυραμβικές: «Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα».
Μαζί με το υπαίθριο κρεβάτι ο επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε τουαλέτα και ντους, αλλά και κοινόχρηστη κουζίνα.
Η ιδιότυπη καταχώριση, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζήσουν για μία μέρα (μάλλον νύχτα) μια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία, είναι κλεισμένη μέχρι το Δεκέμβριο (αν και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κρατήσεις ή απλώς για μέρες όπου το κρεβάτι δεν διατίθεται προς ενοικίαση).
Η τιμή ανά διανυκτέρευση κυμαίνεται από 21 έως 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών προσεγγίζει τα 41 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια μελετά μάλιστα τη δημιουργία και άλλων τέτοιων κρεβατιών στην ίδια περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia