Έρχονται οι αυτόματοι πωλητές φρέσκων χυμών


Με το moto «στύβεται μπροστά στα μάτια σας», η εταιρεία «Άρτα Φυσικά» προωθεί τους αυτόματους πωλητές χυμού πορτοκαλιού, με τα πρώτα μηχανήματα να έχουν στηθεί εδώ και δύο χρόνια στο κέντρο της πόλης. Πλέον η επιχείρηση σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως είναι η Πρέβεζα, η Πάργα και τα Ιωάννινα.

Τα μηχανήματα, που εισάγονται από την Ιταλία, είναι αυτοκαθαριζόμενα και χρησιμοποιούν ντόπια πορτοκάλια, σερβίρονται χωρίς πάγο για πιο καθαρή γεύση ενώ η επιχείρηση διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις και πατέντα χυμοποίησης για καλύτερη γεύση.

Ύστερα από την αγορά γάλακτος, σειρά έχει, όπως φαίνεται, και η αγορά άλλων ροφημάτων όπως είναι οι φρέσκοι χυμοί (μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά, αν κρίνουμε από την επιτυχία που έχουν τα juice bars) και προς αυτή την κατεύθυνση το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκεται σε συζητήσεις με παραγωγούς προκειμένου να προχωρήσει η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών φρεσκοστυμμένων χυμών και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, ακόμα και μέσα στο Μετρό.

Πηγή: προσαρμογή σε άρθρο του insider

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia