LoveSync. Πάτα το κουμπί και "έλα να τη βρούμε, ντάρλινγκ''...


To LoveSync είναι ένας μηχανισμός που σου επιτρέπει, μέσω του πατήματος ενός κουμπιού, αθόρυβα και «ανώνυμα»,  να δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος για τρέλες…

Το εγχείρημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Kickstarter, έχοντας μέχρι αυτή τη στιγμή, μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες, υπερκαλύψει (από 194 «υποστηρικτές», οι οποίοι θα πάρουν δώρο τα κουμπιά) τα 7.500 δολάρια που απαιτούνται - έχει ήδη συγκεντρώσει 9.000 δολάρια.

Η ιδέα με τα κουμπιά δεν είναι καινούρια. Πριν ένα χρόνο, η Amazon παρουσίασε τα μικροσκοπικά κουμπιά (κάθε κουμπί αντιπροσωπεύει και μία μάρκα), που επισυνάπτονται πάνω στον τοίχο και τα οποία ο καταναλωτής πιέζει κάθε φορά για να παραγγείλει κάποια από τις αγαπημένες του μάρκες οικιακών αγαθών, όπως απορρυπαντικά, πατατάκια κ.ά.

Τα κουμπιά LoveSync πωλούνται ως σετ, ένα για κάθε μεριά του κρεβατιού, το οποίο ο ενδιαφερόμενος απλώς πατάει για να δείξει στην σύντροφό του ότι έχει... κάψες. Αν το πατήσει και η σύντροφος μέσα στα επόμενα 15 λεπτά, τότε τα δύο κουμπιά πρασινίζουν, σηματοδοτώντας ότι και οι δύο θέλουν το ίδιο πράγμα.  

Ο μηχανισμός αυτός, όπως τονίζει η καμπάνια, αποσκοπεί να μην αφήσει τίποτα στην τύχη, ώστε να μην απογοητευτεί ο σύντροφος που θα κάνει την κίνηση και θα φάει πόρτα… Τώρα πια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την κίνησή του με ασφάλεια.

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν αρνητικά το νέο αυτό προϊόν (γιατί άραγε;), που τιμολογείται στα 57 δολάρια (περίπου 50 ευρώ). Μάλιστα, ένας σχολίασε το «ανώνυμα», λέγοντας «μα, είναι μόλις δύο άτομα, πώς είναι ανώνυμο;». Ενας άλλος χρήστης έγραψε ότι «αν ο άνδρας μου το αγοράσει, θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να κάνει σεξ».

Εμπνευστές του επίμαχου μηχανισμού είναι ένα ζευγάρι από το Cleveland, το οποίο δηλώνει ότι έχει χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσά του μετά από 15 χρόνια γάμου. Τα κουμπιά αυτά, όπως ισχυρίζεται, δίνουν λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα, καθώς επιτρέπουν στο ζευγάρι να συγχρονιστεί ερωτικά…

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia