Του έκλεψαν τη σοκολάτα, η Kit Kat τον "αποζημίωσε" με 6.500 γκοφρέτες...

Ο Χάντερ Τζόμπινς, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας, άφησε ξεκλείδωτο τον περασμένο μήνα το αυτοκίνητο του «μόλις για 15 λεπτά» με μια γκοφρέτα Kit Kat στο μπροστινό μέρος, καθώς βιαζόταν να φτάσει στο κτίριο της φοιτητικής εστίας.

Όταν επέστρεψε, η γκοφρέτα είχε κάνει φτερά. Στη θέση της υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: «Αγαπώ τις Kit Kat, γι’ αυτό έλεγξα τ

ην πόρτα του αυτοκινήτου σου και ήταν ξεκλείδωτη», έγραψε ο κλέφτης, συντάκτης του σημειώματος. «Δεν πήρα τίποτε άλλο εκτός από τις σοκολάτες. Είμαι μετανιωμένος και πεινασμένος», πρόσθεσε.

Ο Τζόμπινς ανήρτησε το σημείωμα στο twitter. Για καλή του τύχη, η Hersey, εταιρεία παραγωγής της Kit Kat, διάβασε το μήνυμά και απάντησε άμεσα «μα καλά, ποιος κλέβει σήμερα μία Kit Kat, εμείς θα σε αποζημιώσουμε»

Πράγματι η εταιρεία έστειλε έναν εκπρόσωπο της χαρίζοντας στον τυχερό στην ατυχία του φοιτητή 6.500 γκοφρέτες Kit Kat. Την ίδια στιγμή γράφει στο Twitter: «Κλέφτη, κράτα την Kit Kat, o Τζόμπινς έχει πλέον όσες μπάρες χρειάζεται».

Περιχαρής, ο Τζόμπινς φόρτωσε τις μπάρες στο αυτοκίνητο του και τις μοίρασε σε φίλους και συμφοιτητές έξω από την πανεπιστημιούπολη
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia