Αφησαν 100 δολάρια φιλοδώρημα για ένα άθλιο γεύμα

Η Μακένζι Σουλτς και ο σύζυγός της Στίβεν παρά το «φρικτό δείπνο» σε εστιατόριο της Αϊόβα αποφάσισαν να αφήσουν στον σερβιτόρο φιλοδώρημα 100 δολαρίων.

Σε μήνυμά της στο Facebook, η Μακένζι Σουλτς περιέγραψε πώς εκείνη και ο σύζυγός της βγήκαν για να γιορτάσουν την έκτη επέτειο του γάμου τους. Αντί να απολαύσουν ένα καλό δείπνο, χρειάστηκε να περιμένουν 20 λεπτά για να τους φέρουν το νερό τους, 40 λεπτά για το ορεκτικό και πάνω από μία ώρα για το πρώτο πιάτο.

«Όλοι γύρω μας κορόιδευαν το εστιατόριο και το πόσο κακή ήταν η εξυπηρέτηση» είπε.

Ωστόσο, τόσο η Μακένζι όσο και ο Στίβεν -που και οι δύο είχαν εργαστεί ως σερβιτόροι στο παρελθόν- λυπήθηκαν τον σερβιτόρο τους που «έτρεχε σαν τρελός και ποτέ δεν φάνηκε να εκνευρίζεται» αν και είχε να εξυπηρετήσει 12 τραπέζια.

Καταλαβαίνοντας ότι ο σερβιτόρος δεν επρόκειτο να λάβει φιλοδωρήματα εκείνο το βράδυ -σημαντικό μέρος του μισθού του- το ζευγάρι αποφάσισε να φανεί παραπάνω από γενναιόδωρο και του άφησε 100 δολάρια. 

Το ζευγάρι έφυγε από το εστιατόριο πριν δει την αντίδραση του σερβιτόρου.

Η ανάρτησή της Μακένζι στο Facebook έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο likes και η ιστορία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.
Πηγή: www.in.gr
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia