TikToker αποκαλύπτει τον "ιδιοφυή" τρόπο για να παίρνει δωρεάν σνακς από τα ξενοδοχεία

Αν κάνετε μια αναζήτηση με τους όρους how to get free upgrade in hotel, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα: εμφανίζονται 340 εκατ. αποτελέσματα, για το πώς να το ζητήσετε, πότε, πώς να παραπονεθείτε, τι να πείτε κ.λπ.

Γνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία, προφανώς δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μια πελάτισσα βρήκε ένα κόλπο για να παίρνει δωρεάν τα σνακ του ξενοδοχείου, με το σχετικό βίντεό της να γίνεται viral. 

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες η TikToker Julia Baird αποκάλυψε τι κάνει (όχι τόσο η ίδια, όσο η μαμά της) ώστε να βρει στο δωμάτιό της ένα καλάθι με δωρεάν προϊόντα, δείχνοντας ταυτόχρονα τα «τρόπαια» που έχει κερδίσει με αυτό τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, η μαμά της τηλεφωνεί πάντα στο ξενοδοχείο πριν από την άφιξή της για να «κάνει κάτι ξεχωριστό». Το κάτι ξεχωριστό είναι συνήθως ένα καλάθι δώρων γεμάτο με διάφορα σνακ, ανθρακούχο νερό και μια χειρόγραφη κάρτα.

Στο βίντεό της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 127.000 προβολές και περισσότερα από 6.500 likes, προτρέπει μεταξύ άλλων τους επισκέπτες να τηλεφωνούν οι ίδιοι ή οι μαμάδες τους στο ξενοδοχείο κάθε φορά που ταξιδεύουν. Αλλιώς, όπως λέει χαρακτηριστικά «κάνετε κάτι λάθος»…

Μετά από την επιτυχία του πρώτου βίντεο η Baird ανέβασε και δεύτερο, όπου ζητά από τη μαμά της να μοιραστεί το μυστικό της. Η «μαμά», όπως αποκαλύπτει, ξεκινά το τηλεφώνημά της χτίζοντας μια φιλική «σχέση» με τον/την υπάλληλο που θα απαντήσει. Κατόπιν λέει λίγα πράγματα για τον εαυτό της και για το άτομο που θα ήθελε να στείλει ένα μικρό δώρο, με αφορμή κάποια σημαντική στιγμή (π.χ. επέτειος, γενέθλια – διανθισμένο με μπόλικο συναίσθημα όπως «είναι μακριά και μου λείπει»), χωρίς ωστόσο να ζητά κάτι συγκεκριμένο.  

Το δεύτερο βίντεο έλαβε πάνω από 150.000 προβολές με τους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι(!) για τον έξυπνο και συνάμα απλό τρόπο για να λάβει κάποιος δωρεάν καλούδια από τα ξενοδοχεία.

Για να κάνουμε τώρα τον συνήγορο του διαβόλου, έχουμε φθάσει σήμερα σε μια εποχή όπου αναζητούμε εναγωνίως το «τσάμπα» και την ίδια στιγμή αποθεώνουμε όλους αυτούς που άνευ αιδούς βγαίνουν και διαμοιράζονται τρόπους ώστε να «κλέψουν το σύστημα», ασχέτως αν αυτό που εντέλει λαμβάνουν είναι αξίας μερικών ευρώ…

Με όλα αυτά, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν σε λίγο καιρό τα ξενοδοχεία αρνηθούν πλέον αυτό το δωράκι. Και φυσικά χαμένοι σε αυτή την περίπτωση θα είναι όλοι αυτοί που όντως έχουν κάποια σημαντική στιγμή να γιορτάσουν. 

Διαβάστε ακόμα: Πώς οι επισκέπτες "εκβιάζουν" για δωρεάν upgrade  {alertInfo}



Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia