Γυναίκα επιστρέφει καναπέ μετά από δύο χρόνια επειδή δεν της άρεσε πλέον το χρώμα...

Μια γυναίκα με το όνομα Jackie Nguyen έγινε viral στο TikTok επειδή ανέφερε πώς επέστρεψε τον καναπέ της στο Costco μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια.

Η Nguyen ισχυρίζεται στο βίντεο ότι δεν χρειαζόταν απόδειξη για να επιστρέψει το αντικείμενο επειδή ήξερε πότε τον αγόρασε και η Costco βρήκε το αρχείο αγοράς. Κατάφερε μάλιστα να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων, ύψους 900 δολαρίων, για τον καναπέ.

Στο βίντεό της, που το είδαν πάνω από δύο εκατομμύρια άτομα, η Nguyen εξήγησε τι συνέβη όταν αποφάσισε να επιστρέψει έναν καναπέ που είχε στην κατοχή της εδώ και δυόμισι χρόνια. Η Nguyen είπε ότι δεν είχε απόδειξη για τον καναπέ και παραδέχτηκε ότι ήταν νευρική, μολονότι είχε αρχικά τηλεφωνήσει στην εταιρεία η οποία έκανε το αίτημά της δεκτό.

"Είναι πολύ εκφοβιστικό να πηγαίνεις εκεί μέσα με μια μεγάλη γιγαντιαία αγορά και να την επιστρέφεις", είπε. "Υπάρχει πολύς κόσμος που σε κοιτάζει επίμονα. Αλλά ποιος νοιάζεται; Επιστρέψτε το, έχουν μια φοβερή πολιτική επιστροφής".

Η Nguyen εξήγησε ότι θυμόταν την ημερομηνία που αγόρασε τον καναπέ, την οποία ανέφερε στον υπάλληλο της Costco, ο οποίος στη συνέχεια μπόρεσε να βρει το αρχείο αγοράς της και να δεχτεί την επιστροφή - για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Διαβάστε ακόμα: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Πώς καθιερώθηκε και γιατί {alertInfo}

"Ο υπάλληλος απλώς με ρώτησε αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή αν απλώς δεν τον ήθελα ή δεν μου άρεσε πια", εξήγησε. "Και είπα ότι απλώς δεν μου αρέσει πια, απλώς δεν μας αρέσει πια το χρώμα. Και μας επέστρεψαν τα χρήματά μας, πλήρη επιστροφή χρημάτων στην κάρτα [μας]".

Σε μια άλλη ανάρτηση (που μεταγενέστερα διαγράφηκε), η Nguyen παρότρυνε τους χρήστες ότι όταν επιστρέφουν ένα αντικείμενο με μεγάλο κόστος, όπως αυτό στην Costco, να ζητούν να τους επιστραφεί όλο το ποσό της αγοράς.

Η πολιτική επιστροφών της Costco αναφέρει ότι η εταιρεία "εγγυάται την ικανοποίησή σας για κάθε προϊόν που πωλείται και επιστρέφει την τιμή αγοράς σας", με ορισμένες εξαιρέσεις, όπως ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές που πρέπει να επιστραφούν εντός 90 ημερών και μια πολιτική μη επιστροφής για τα τσιγάρα και το αλκοόλ.

Παραμένει άγνωστο αν η εταιρεία συνεχίσει να έχει την ίδια πολιτική επιστροφών, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι καταναλωτές όχι μόνο την εκμεταλλεύονται άνευ αιδούς προς όφελός τους, αλλά παροτρύνουν και άλλους να πράξουν το ίδιο. 


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia