Αφησε αρνητική κριτική για την Qatar. Τον έβαλαν σε μαύρη λίστα

Ένας YouTuber με το όνομα Josh Cahill αποκλείστηκε από την Qatar Airlines αφού άφησε μια αρνητική κριτική σε βίντεο για την εμπειρία του σε μια πτήση από τη Σρι Λάνκα στο Λονδίνο.

Ο Cahill ισχυρίζεται ότι έμαθε για την απαγόρευσή του μέσω mail, όταν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο για να πετάξει με την Qatar μήνες αργότερα.

Ο Josh Cahill, ο οποίος έχει περισσότερους από 650.000 συνδρομητές, δημοσίευσε μια κριτική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μετά από μια πτήση από τη Σρι Λάνκα στο Λονδίνο, αποκαλώντας την αεροπορική εταιρεία "ξεπερασμένη", "βρώμικη" και "μη φιλική", διαμαρτυρόμενος για τα πάντα, από την επάρκεια χώρου στην καμπίνα, μέχρι τις επιλογές ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Black list. Οταν ο πελάτης μπαίνει σε μαύρη λίστα... 

Μετά τη δημοσίευση της κριτικής, ο Cahill έλαβε mail από την αεροπορική εταιρεία που του ζητούσε να την αφαιρέσει με αντάλλαγμα μια δωρεάν πτήση - κάτι που αρνήθηκε. Τον Δεκέμβριο, ανακάλυψε, ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση που είχε κλείσει μέσω της Qatar Airlines, ότι η κράτησή του είχε ακυρωθεί επειδή του είχε απαγορευτεί από την αεροπορική εταιρεία.

«Στα 10 χρόνια που αξιολογώ αεροπορικές εταιρείες, δεν μου έχει απαγορευτεί ποτέ η είσοδος σε καμία αεροπορική εταιρεία, ούτε μου έχει προσφέρει ποτέ κάποια από αυτές δωρεάν πτήση σε αντάλλαγμα για να διαγράψω την αρνητική κριτική», δήλωσε.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia