Ταϊλανδέζικο εστιατόριο βρήκε τον τρόπο να εμφανίζεται ψηλά στην Google...

Παλιά οι επιχειρήσεις επινοούσαν ευφάνταστους τρόπους (π.χ. «Αβάδιστα») ώστε να εμφανίζονται ψηλά στις σελίδες του Χρυσού Οδηγού. Από τότε βέβαια έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι και σήμερα πια ο Χρυσός οδηγός έχει δώσει τη θέση του στην Google.

Σήμερα όσοι βρίσκονται στο δρόμο και αναζητούν κάτι να φάνε, με το smartphone ανά χείρας, στρέφονται στην Google και αναζητούν φαγητό "near me". Σύμφωνα δε με έρευνες, τα τελευταία χρόνια οι αναζητήσεις με τους όρους ''near me" (π.χ. hotels near me, restaurants near me) έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Αυτό ακριβώς επιχειρεί να αξιοποιήσει ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, με την ευφάνταστη ονομασία "Thai Food Near Me" (ταϊλανδέζικο φαγητό κοντά μου). 

Το "Thai Food Near Me" βρίσκεται στην 2nd Avenue. Μια φωτογραφία με το όνομα του εστιατορίου έχει γίνει viral στο Twitter, με τη λεζάντα: "SEO game too strong". Μετά την ανάρτηση, το tweet έχει γίνει viral στην πλατφόρμα και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια προβολές, με τους netizens να σχολιάζουν πως το εστιατόριο έχει «σπάσει» τον κώδικα SEO.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia