Οταν τα Hilton τρόλαραν την Airbnb...

Ποιος είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές της αλυσίδας Hilton; Μα φυσικά η Airbnb, ιδιαίτερα οι πιο upscale καταχωρίσεις της, η οποία έχει κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια. Όπως θραύση έχουν κάνει και οι κάθε λογής ιστορίες από guests της πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης που έζησαν έναν εφιάλτη, καθώς άλλα περίμεναν και άλλα βρήκαν. 

Πρόσφατα, μάλιστα, μία γυναίκα δήλωσε απαυδησμένη όταν ο ιδιοκτήτης επιχείρησε να την χρεώσει 125 δολάρια ως έξοδα καθαρισμού, ενώ απαίτησε από τους επισκέπτες να βγάλουν τα σκουπίδια, να βάλουν πλυντήριο πιάτων, να βγάλουν τα σεντόνια από τα κρεβάτια και να βάλουν πλυντήριο ρούχων.

Εκεί λοιπόν αποφάσισαν να χτυπήσουν τα Hilton, που έβγαλαν ένα βίντεο με τίτλο ‘’It matters where you stay’’, όπου τρολάρουν την Airbnb. Εκεί, μια οικογένεια φτάνει στο κατάλυμα που έχει κλείσει για να αντικρίσει έναν σκοτεινό και τρομακτικό πύργο, ο οποίος όμως δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις φωτογραφίες που έχει δει.

«Όταν προτιμάς ονειρεμένες διακοπές από τον εφιάλτη της βραχυχρόνιας μίσθωσης, το πού μένεις έχει σημασία», τονίζει η διαφήμιση, δείχνοντας εντέλει την οικογένεια να καταφεύγει σε ένα ξενοδοχείο της Hilton.


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia