Τα 5 πιο περίεργα προϊόντα του 2021...

Τη χρονιά που μόλις αφήσαμε πίσω μας έκαναν την εμφάνισή τους ορισμένα «περίεργα» προϊόντα, τα οποία ομολογουμένως άφησαν ανάμικτα συναισθήματα. Ας δούμε ορισμένα από αυτά:

Kraft Macaroni and Cheese σε γεύση παγωτού

Δύο στην τιμή του ενός… Δύο ιδιαίτερα αγαπητά προϊόντα στην Αμερική ενώθηκαν εις σάρκα μίαν… Macaroni and cheese μαζί με παγωτό (ή για να ήμαστε πιο κατατοπιστικοί, η γεύση του διάσημου προϊόντος της Kraft σε παγωτό)… 

Παρουσιάστηκε το καλοκαίρι από την Kraft και την εταιρεία παγωτών Van Leeuwen. Διατέθηκαν συνολικά 6.000 παγωτά μέσα σε λίγες ώρες στην τσουχτερή τιμή των 12 δολαρίων…

Oreo και Barefoot Wine

Μια ακόμη ιδιότυπη συνεργασία ήρθε από μία εταιρεία που φημίζεται για τα μπισκότα της και άλλη μία που φημίζεται για τα ροζέ κρασιά της… Ο λόγος για τα Oreo και την Barefoot, που έβγαλαν μία επετειακή έκδοση, την Barefoot x Oreo Thins Red Blend Wine

Το «πακέτο», που εξαντλήθηκε, περιλάμβανε δύο ροζέ κρασιά με άρωμα Oreo και μια συνοδευτική συσκευασία των Oreo Thins cookies, στην προνομιακή τιμή των 24,99 δολαρίων.

Moflin, το «έξυπνο» κατοικίδιο ρομπότ

Ο Moffin παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο από την κινέζικη Vanguard Industries και είναι ένα κατοικίδιο ρομπότ, κάτι μεταξύ κουνελιού και guinea pig, το οποίο διαθέτει αισθητήρες, προκειμένου να παρατηρεί τις αλλαγές στο περιβάλλον και προσαρμόζει πάραυτα τη διάθεσή του (π.χ. μιμούμενο της αντιδράσεις ενός ζώου, μπορεί να γίνει ευτυχισμένο, στρεσαρισμένο κ.ά.). 

Για να βγει στην παραγωγή επιστρατεύτηκε το Kickstarter, χάρη στο οποίο συγκεντρώθηκαν 600.000 δολάρια. Η τιμή πώλησής του είναι 400 δολάρια (περίπου 350 ευρώ).  

Μαγιό με άρωμα… σούπας

Μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, τα στελέχη του Panera Bread, έχοντας στα χέρια τους έρευνα που δείχνει ότι το 70% των πελατών τους αρέσκονται να τρώνε σούπα ακόμα και όταν έχει έξω καύσωνα, λάνσαραν τέσσερα «θεματικά μαγιό» (παραπέμπουν  στις σούπες με μπρόκολο της αλυσίδας) και μια πισίνα, που επίσης παραπέμπει στα χαρακτηριστικά μπολ της εταιρείας. 

Οι λάτρεις της σούπας μπορούν να απολαύσουν το μαγιό τους με μόλις 25 δολάρια έκαστο (η πισίνα τιμολογείται στα 20 δολάρια).

Queer beer…

Τον Οκτώβρη η ζυθοποιία New Belgium Brewing λάνσαρε την Biere de Queer στα πλαίσια της εκστρατείας για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, που λαμβάνει χώρα, όπως κάθε χρόνο, την National Coming Out Day.


Η εταιρεία από το Colorado έστειλε μπίρες σε εκατοντάδες μέλη της κοινότητας, μαζί με προσωπικές ιστορίες του προσωπικού της (σ.σ. η εταιρεία θεωρείται ως μία από τις καλύτερες για να εργαστεί ένα μέλος της LGBTQ κοινότητας), που συνηγορούν στην ισότητα και στην ίση μεταχείριση των μελών της LGBTQ.  Η μπίρα, που διέθετε μέλι, βερίκοκο και κανέλλα, διατέθηκε προς $14,99 η τετράδα.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia