Οταν σκέφτεσαι out of the box

Υπάρχει μία ορολογία που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι: Think out of the box (να σκέφτεσαι έξω από το κουτί). Με άλλα λόγια να καινοτομείς, να σκεφτείς κάτι που οι άλλοι δεν έχουν σκεφτεί.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Πριν από λίγο καιρό πήγα στον φούρνο του Μπέκα (Αρτέμιδα), αν και υπάρχουν άλλα αρτοποιεία πιο κοντά. Αυτός ο φούρνος όμως με κέρδισε επειδή έχει υιοθετήσει μια πιο μαρκετίστικη προσέγγιση.

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτά που μπορούμε να συναντήσουμε και σε άλλους φούρνους (όχι σε πάρα πολλούς, για να είμαστε ειλικρινείς), όπως ποικιλία σε αρτοσκευάσματα και γλυκά, καθαριότητα και καλή εξυπηρέτηση, ούτε στην εντυπωσιακή ευμεγέθη τοιχογραφία που δεσπόζει στα πλαϊνά του καταστήματος και η οποία είναι ορατή από τη λεωφόρο. 

Διαβάστε ακόμη Αγάπα ό,τι κάνεις, κάνε ό,τι αγαπάς...

Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι αυτό που αποτυπώνεται στη φωτογραφία: μία στάση για τα σκυλάκια. Μιλώντας με την ιδιοκτήτρια, μου εκμυστηρεύτηκε ότι την ιδέα την έκλεψε διαβάζοντας ένα άρθρο στο διαδίκτυο και έτσι αποφάσισε και η ίδια να την υλοποιήσει.

Τα σχόλια από τους πελάτες μόνο θετικά ήταν, με αρκετούς από αυτούς να μπορούν πλέον να αφήσουν το σκυλάκι τους έξω και να ψωνίσουν με την ησυχία τους. 

Εξαιρετική πρωτοβουλία!!!

Διαβάστε ακόμη Ο πρώτος φούρνος για σκύλους


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia