70 ευρώ για δύο χάμπουργκερ και τρεις καφέδες...

Καφέ-εστιατόριο-σνακ μπαρ (και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, αρκεί να προσελκύσει ανυποψίαστα «θύματα») στη Ρώμη,  το «Caffe Vaticano», εκμεταλλευόμενο την καλή τοποθεσία του, χρέωσε παρέα τουριστών 70 ευρώ για δύο χάμπουργκερ και τρεις καφέδες.
Όπως φαίνεται στην απόδειξη, 50 ευρώ κοστίζουν τα δύο χάμπουργκερ, οκτώ ο κάθε καπουτσίνο, άλλα οκτώ ένας καφές φίλτρου και 7,40 το κουβέρ…
Μάλιστα η πελάτισσα-θύμα που ανέβασε την απόδειξη στο διαδίκτυο, σπεύδει να προειδοποιήσει τους λοιπούς ανυποψίαστους τουρίστες, λέγοντας: «Επισκέπτες της Ρώμης, προσοχή. Το Καφέ Βατικανό, χρεώνει υπερβολικά τους τουρίστες. Αγνοήστε το και προτιμήστε κάποιο άλλο για φαγητό κοντά στο Βατικανό. Υπάρχουν πολλές επιλογές». Κάνει μάλιστα ιδιαίτερη μνεία για το γεγονός ότι το εν λόγω εστιατόριο-«φαρμακείο» δεν έχει αναρτήσει το μενού (και φυσικά τις τιμές) στην είσοδο.
Όπως αποτυπώνεται από τις κριτικές στο TripAdvisor, το «Caffe Vaticano» φημίζεται για το μέτριας ποιότητας φαγητό του καθώς και τη χρέωση εξωφρενικά υψηλών τιμών, με τη βαθμολογία του να βρίσκεται στα τάρταρα, μόλις 1,5 αστέρι, και με τους χρήστες να το χαρακτηρίζουν απαράδεκτο.
Μάλιστα, μετά από τη δημοσιότητα που πήρε αυτό το περιστατικό, με την απόδειξη να έχει γίνει viral, το TripΑdvisor αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη δημοσίευση σχολίων για το συγκεκριμένο καφέ, καθώς πολλοί χρήστες έγραφαν αρνητική κριτική χωρίς να το έχουν επισκεφθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia