Πτήση καθυστερεί για μία ετοιμοθάνατη γυναίκα...

Όταν ο Κέρι Ντρέικ επιβιβάστηκε στην πτήση της American Airlines, η ηλικιωμένη μητέρα του ήταν στο νεκροκρέβατό της μετρώντας λίγες μόνο ώρες ζωής. Η αγωνία του ήταν μεγάλη καθώς έπρεπε να αλλάξει αεροπλάνο και, αν το έχανε, δεν θα προλάβαινε να δει ζωντανή τη μητέρα του.

Δυστυχώς, οι χειρότεροί του εφιάλτες επιβεβαιώθηκαν. Η πτήση στην οποία είχε επιβιβαστεί καθυστέρησε, με τον ίδιο να ξεσπάει σε λυγμούς μέσα στο αεροπλάνο. Οι αεροσυνοδοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν σύντομα θα μάθαιναν για το δράμα του απαρηγόρητου άνδρα. Ενημέρωσαν αμέσως τον πιλότο, ο οποίος επικοινώνησε μέσω του ασυρμάτου με τον πιλότο του άλλου αεροπλάνου.

Το προσωπικό εδάφους αποφάσισε να καθυστερήσει την αναχώρηση του αεροπλάνου, προκειμένου ο Ντρέικ να προλάβει να επιβιβαστεί σε αυτό. Φθάνοντας αλαφιασμένος κοντά στην πύλη, ακούει τον υπάλληλο να του λέει: «Κύριε Ντρέικ, σας περιμένουμε».

Χάρη στην άμεση αντίδραση του προσωπικού της εταιρείας, που λειτούργησε ως ομάδα και δεν δίστασε να αναλάβει πρωτοβουλίες, ο Ντρέικ έφθασε στο νοσοκομείο και πρόλαβε να δει τη μητέρα του ζωντανή. Μετά από λίγες ώρες ξεψύχησε.

Ο Ντρέικ έγραψε μία επιστολή προς το προσωπικό της εταιρείας όπου εξέφρασε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του για την ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει. Την επόμενη μέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της American Airlines δήλωσε στο CNN: «Το προσωπικό μας αξιολογείται κατά πόσο ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα. Οι αεροπορικές εταιρείες ανταγωνίζονται ως προς το ποια έχει το καλύτερο ρεκόρ στις αναχωρήσεις χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Ωστόσο, όταν το προσωπικό μας έλαβε γνώση του συμβάντος, προφανώς  σκέφτηκε ‘’The Hell with it’’ (να πάει στο διάολο, θα το κάνουμε), παίρνοντας τη σωστή απόφαση».


Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia