Tripinview. Εξερευνώντας τις παραλίες της Ελλάδας και όχι μόνο

Το Tripinview.com είναι ο πρώτος παγκοσμίως οπτικός ταξιδιωτικός ιστότοπος, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την ακτογραμμή της Μεσογείου, παρουσιάζοντας συνολικά επτά χώρες, με 300 ώρες βίντεο και 800.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να απολαμβάνουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς που αποτελούν προορισμούς «ήλιου και θάλασσας», μέτρο προς μέτρο, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για μία παγκόσμια καινοτομία, μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει γεωδαιτημένα [geo-tagged] εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, που προβάλλονται πάνω σε ψηφιακό χάρτη – πατέντα κατοχυρωμένη στις ΗΠΑ. Το οπτικό υλικό συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες και πρωτότυπη μουσική.

Η πλατφόρμα διατίθεται σε web, σε web mobile, σε IOS app και σε Android app και παρουσιάζει την ακτογραμμή της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Γαλλίας στη Μεσόγειο, μέρος της ακτογραμμής της Πορτογαλίας και ολόκληρη την ακτογραμμή της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Μονακό και της Μάλτας, με συνολικό μήκος 40.000 χιλιόμετρα.

Η εν λόγω εφαρμογή, που δημιουργήθηκε το 2014 από μία ομάδα Ελλήνων, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν τους αγαπημένους τους προορισμούς και άλλες πληροφορίες ή τοποθεσίες του ενδιαφέροντός τους, όπως παραλίες, ξενοδοχεία, μαρίνες, λιμάνια, αξιοθέατα κ.ά. Μπορούν επίσης να γράψουν και να διαβάσουν κριτικές σχετικά με την εμπειρία τους στον προορισμό τους, βοηθώντας έτσι άλλους χρήστες να μάθουν περισσότερα για κάθε προορισμό.


Πέραν της δυνατότητας που προσφέρει στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις ελληνικές ακρογιαλιές και να τις επιλέξουν ως ταξιδιωτικό προορισμό, το Tripinview προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται πλησίον των απεικονιζόμενων περιοχών να «καρφιτσώσουν» πάνω στις εικόνες την επιχείρησή τους, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες τους ή πραγματοποιώντας κρατήσεις απευθείας μέσω της πλατφόρμας.

Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia